loader image

Reforma de l'oficina de Landem

ANY

2020

LOCALITZACIÓ

Gràcia, Barcelona

SERVEIS

Project management i redacció de projectes

CLIENT

Landem project management

A una planta baixa del carrer Camprodon, al barri de Gràcia (Barcelona), hem intervingut un local per instal·lar les nostres oficines.

El primer pas va ser potenciar el contacte amb la planta baixa; per això, generem un vestíbul exterior, que atorga més aire a la vorera i proposa un espai intermedi entre el fora i l’endins; alhora potenciem l’enllaç directe amb l’exterior a través d’un finestral de vidre al llarg de tota la façana.

El segon pas va ser pensar l’oficina com un gran Open Space i construir un espai que generi cert dinamisme. A més de les illes amb els seus llocs de treball, hem creat altres espais intermedis que conviden a la trobada, la flexibilitat i la distensió. Les nostres sales de reunió ens donen la possibilitat de tenir espais tancats, però alhora es vinculen de forma directa amb l’Open Space.

Finalment, apareixen els materials, elegits buscant augmentar la qualitat i la calidesa dels espais. La fusta s’alça com a protagonista a través d’una prestatgeria lineal i continua a tot el local, però amb una flexibilitat en els usos, fent alhora de biblioteca, escriptori i guardador.

Hem dissenyat els espais pensant en els usuaris: nosaltres i els nostres clients.

A Landem creiem en la importància de generar espais de qualitat per afectar positivament les persones; i això va ser el que vam buscar plasmar a la reforma de les nostres oficines.

més Projectes
Ves al contingut