loader image

Despatx d´enginyeria a Barcelona

Sobre Landem

El món empresarial i la societat en general han evolucionat moltíssim els darrers anys, i l’enginyeria, vista tradicionalment com un sector fred i poc transparent, ha de ser capaç d’adaptar-se als nous temps.

A Landem creiem que una altra enginyeria és possible.

Una enginyeria que ofereix solucions globals

Gestionem projectes constructius de manera integral sense necessitat de carregar amb estructures rígides o organigrames complexos i poc operatius i, sobretot, sense renunciar a criteris de qualitat.

Una enginyeria feta a mida

Respectem la singularitat de cada client i projecte i aportem solucions personalitzades, creatives i no prefabricades.

Una enginyeria més humana

La nostra comunicació amb el client és àgil, directa i propera, i els nostres tècnics es dediquen amb entusiasme i compromís als projectes, independentment de la seva mida i volum.

Des de Landem, ajudem organismes públics i privats a obtenir resultats millors i més ràpids en la gestió integral de projectes constructius i d'enginyeria.

I és que Landem no és una enginyeria tradicional. Ens importen els projectes, no els pressupostos. Per això, basant-nos en una estructura d’empreses d’enginyeria i arquitectura en xarxa, creem equips sòlids però flexibles, dimensionats segons l’ocasió.

El treball col·laboratiu forma part del nostre ADN i aquesta naturalesa camaleònica, juntament amb la nostra experiència en l’enginyeria, ens permeten adaptar-nos a qualsevol tipus d’obra i gestionar projectes interessants que realment ens enamoren, sigui quin sigui l’origen i la dimensió. T’invito a fer una ullada a l’apartat “

Els nostres clients

Un gran nombre d’empreses i entitats públiques confien en els nostres serveis i experiència per fer els seus projectes.

Contacte
Què podem fer per tu?

Si voleu que us ajudem a gestionar el vostre projecte constructiu, estem oberts a començar a pensar ja en solucions per a tu. Si tens alguna pregunta sobre els nostres serveis o altres qüestions que no estiguin resoltes a la web, si us plau, escriu-nos.

Només cal que ompliu el següent formulari i indiqueu-nos què necessiteu.
Et respondrem en 48 hores (i abans, si podem).

Si prefereixes escriure’ns directament aquest és el nostre correu: info@landem.es

Skip to content