loader image

ÀREA D'ESBARJO PER A GOSSOS A PLAÇA ALFONSO COMÍ, BARCELONA

ANY

2019

LOCALITZACIÓ

Plaça Alfonso Comín, Barcelona

SERVICIOS

Direcció d'obra

CLIENTE

Barcelona d’Infraestructures Municipals (BIMSA), Ajuntament de Barcelona

La plaça d’Alfonso Comín ja disposa d’una àrea d’esbarjo de gossos. L’Ajuntament de Barcelona aposta per aquestes àrees de convivència entre les persones i els animals de companyia i, en aquest cas, s’aconsegueix un espai còmode i agradable.

En aquest projecte, Barcelona d’Infraestructures Municipals (BIMSA), va confiar a Landem la direcció de les obres d’aquesta nova àrea d’esbarjo per a gossos.

L’àrea destinada als gossos queda tancada. Un cop dins la zona fitada, ens trobem amb una agradable zona d’ombres generada pels arbres de formigó desactivat on se situen bancs i una font perquè els gossos puguin beure sense dificultats. La zona on es col·loquen alguns jocs perquè els gossos puguin córrer i jugar, es projecta amb una sorra gruixuda que deixa filtrar l’aigua. La neteja de la zona de gossos es programa amb reg per aspersió. A la resta de la plaça d’Alfonso Comín es fa l’actuació de millora dels parterres i amb una nova proposta de jardineria i de reg preparat per teleprogramar-se. Les espècies escollides tenen en compte ladaptació al medi i el baix consum daigua.

més Projectes
Skip to content