loader image

PARCS INFANTILS A SABADELL

AÑO

2020

LOCALIZACIÓN

Sabadell

SERVICIOS

Dirección de obra

CLIENTE

ANY

2020

LOCALITZACIÓ

Sabadell

SERVEIS

Direcció d'obra

CLIENT

Ajuntament de Sabadell

Els parcs, places i jardins són centres de convivència molt importants per a la comunitat. En particular, les àrees infantils, que compleixen una funció imprescindible de foment al desenvolupament de la infància, l’esport i la integració primerenca del teixit social.

En aquest cas, l’Ajuntament de Sabadell va promoure a sis emplaçaments la millora d’àrees infantils i la remodelació de les seves places. Cada plaça es va resoldre de manera particularitzada i, per integrar-se al seu entorn, es van executar diferents tipologies de jocs, de paviments i millora de les àrees verdes. El resultat de les obres va aconseguir complir els paràmetres de seguretat, on els petits es poden moure amb autonomia sense cap mena de perill.

La integració dels jocs a les places va permetre la creació d’uns llocs amigables per als infants i tota la família, on s’aconsegueix fer un pas més cap a una societat més inclusiva en el sentit més ampli de la paraula. Així, les places de Karl Marx, Carrasc i Formiguera, Alberto Lavera, Aurora Bertrana, Vila Arrufat i plaça de les Vaques ja tenen els nous espais on els nens poden gaudir, fer esport i socialitzar, d’una manera segura i en un entorn agradable .

més Projectes
Skip to content