loader image

Rehabilitació i ampliació de l'hotel a Kos, Grècia

ANY

2019

LOCALITZACIÓ

Kos (Grecia)

SERVEIS

Project Management i redacció de projecte

CLIENT

SMY Hotels

SMY Hotels confia a Landem la realització de la Due Diligence tècnica relativa a la compra de l’Hotel Princess of Kos (Grècia) i, un cop formalitzada, encarrega també la redacció del projecte de rehabilitació de l’hotel existent de 264 habitacions, així com la redacció de l’ampliació en la parcel·la adjacent d’unes altres 200 habitacions.

La proposta consisteix a concebre com un projecte únic la parcel·la edificada en l’actualitat i l’adjacent per edificar, de manera que finalment la percepció de l’usuari sigui la d’estar en un nou complex hoteler en el qual allò nou i allò existent funcionen de manera unitària i harmònica.

La zona d’accés es renova per complet implementant el concepte SMY. Des de la plaça de desembarcament dels autobusos o cotxes s’arriba a l’edifici de la nova recepció SMY mitjançant un recorregut que discorre sota una pèrgola amb volta. Al costat de la nova recepció s’edifiquen els cossos de servei, amb accés independent i segregat del recorregut de l’usuari.

Des de la recepció s’inicia un bulevard amb pèrgola, amb vegetació i sempre acompanyat d’una làmina d’aigua, que recorre d’extrem a extrem la parcel·la, ara suma de les dues originals, pel seu eix central, interrelacionant allò nou i allò existent i donant accés a les diferents àrees del complex hoteler.

A la part més allunyada del mar es decideix ampliar la piscina existent i potenciar tota aquesta zona com un conjunt familiar al qual se li associen les seves pròpies habitacions, zones comunes, àrees exteriors i fins i tot un parc aquàtic infantil.

més Projectes
Ves al contingut