Piscina infinity i restaurant de l’Hotel Princess of Kos

Després de la reforma de les habitacions de l’Hotel Princess of Kos, situat a l’illa de Kos de Grècia, SMY Hotels encarrega també a l’equip de Landem la gestió del projecte i de l’obra d’una nova piscina infinity, un nou restaurant al front marítim de l’hotel i una nova zona de jocs d’aigua (anomenada Splash) infantils.

La proposta consisteix en l’execució d’una nova piscina rectangular d’efecte infinity que permetrà als clients gaudir de privilegiades vistes a primera línia de mar. A més, es projecta un solàrium de 600 m2, en què s’hi distribueixen diferents àrees per situar balinesos, gandules i, fins i tot, una terrassa de bar.

La millora de la zona exterior més propera a la platja es completa amb un restaurant sota una pèrgola metàl·lica amb coberta lleugera. En aquest espai d’ombra també es reserva un espai per a un nou bar d’estil molt fresc que es dissenya a l’interior d’un contenidor marítim.

El restaurant es projecta per a un total de 1.000 persones. Per cobrir aquesta demanda, es projecta una zona de bufet amb show cooking sota la pèrgola i equipaments de cuina i cambres frigorífiques i de rentat, situades en contenidors marítims. D’aquesta manera, aconseguim, sense carregar d’edificacions robustes, unes circulacions òptimes de servei i una perfecta integració a la zona més mediterrània de l’hotel.

 

ANY: 2020-2021
LOCALITZACIÓ: Kos (Grècia)
SERVEIS: Project Management i Redacció de projectes
CLIENT: SMY Hotels