Pati de l’escola municipal Pau Vila de Parets del Vallès

Els patis escolars representen un dels espais públics més importants i formatius durant la infància; tenen un rol significatiu en l’aprenentatge i el creixement dels infants.

Per aquesta raó, aprofitant les vacances d’estiu i a continuació de la millora dels equipaments municipals, l’Ajuntament de Parets del Vallès encarrega a Landem la tasca de Direcció d’Obra (DO) i Coordinació de Seguretat i Salut (CSS) de restaurar el pati de l’escola municipal Pau Vila.

L’obra va consistir a transformar el pati escolar en un espai més acollidor per als nens; es van generar diverses àrees d’esbarjo, incloent-hi noves àrees verdes, un sorral i un hort; i es va construir  un accés a les aules nou i millor.

L’objectiu era millorar l’espai exterior de l’escola convidant els nens a dur a terme, també fora de l’aula, activitats pedagògiques, d’entrenament i de desenvolupament.

 

ANY: 2020

LOCALITZACIÓ: Escola Pau Vila, Parets del Vallès (Barcelona)

SERVEIS: Direcció d’Obra i Coordinació de Seguretat i Salut

CLIENT: Ajuntament de Parets del Vallès