Parcs infantils a Sabadell

Els parcs, les places i jardins són centres de convivència molt importants per a la comunitat. En concret, les àrees infantils, que compleixen una funció imprescindible de foment al desenvolupament de la infància, l’esport i la integració d’hora del teixit social.

En aquest cas, l’Ajuntament de Sabadell va promoure a sis emplaçaments la millora d’àrees infantils i la remodelació de les places. Cada plaça es va resoldre de forma personalitzada i, per integrar-se al seu entorn, es van executar diferents tipologies de jocs, de paviments i millora de les àrees verdes. El resultat de les obres va aconseguir complir els paràmetres de seguretat, on els infants poden moure’s amb autonomia sense cap tipus de perill.

La integració dels jocs a les places va permetre la creació d’uns llocs amigables per als nens i tota la família, en què s’aconsegueix fer una passa més cap a una societat més inclusiva en el sentit ampli de la paraula. Així, les places de Karl Marx, Carrasco i Formiguera, Alberto Lavera, Aurora Bertrana, Vila Arrufat i plaça de les Vaques ja tenen els seus nous espais on els infants poden gaudir, fer esport i socialitzar de forma segura i en un entorn agradable.

 

ANY: 2020
LOCALITZACIÓ: Sabadell
SERVEIS: Direcció d’obra
CLIENT: Ajuntament de Sabadell