Àrea d’esbarjo per a gossos a plaça Alfons Comín, Barcelona

La plaça Alfonso Comín ja disposa d’una àrea d’esbarjo de gossos. L’Ajuntament de Barcelona està apostant per aquestes àrees de convivència entre les persones i els animals de companyia i, en aquest cas, s’aconsegueix un espai més còmode i agradable.

En aquest projecte, Barcelona d’Infraestructures Municipals (BIMSA), va confiar a Landem la direcció de les obres d’aquesta nova àrea d’esbarjo per a gossos.

L’àrea destinada als gossos queda closa amb tanques. Una vegada dins la zona acotada, ens trobem amb una zona agradable d’ombres que generen els arbres de formigó desactivat on s’hi situen bancs i una font perquè els gossos hi puguin beure sense dificultats. La zona en què es col·loquen alguns jocs perquè els gossos puguin córrer i jugar es projecta amb una sorra gruixuda que deixa filtrar l’aigua. La neteja de la zona de gossos es programa amb rec per aspersió. A la resta de la plaça d’Alfons Comín es realitza l’actuació de millora dels parterres i amb una nova proposta de jardineria i de rec preparat per teleprogramar-se. Les espècies escollides tenen en compte l’adaptació del medi i el baix consum d’aigua.

 

ANY: 2019
LOCALITZACIÓ: Plaça Alfons Comín, Barcelona
SERVEIS: Direcció d’obra
CLIENT: Barcelona d’Infraestructures Municipals (BIMSA), Ajuntament de Barcelona