loader image

Sobre Landem

El món empresarial i la societat en general han evolucionat moltíssim en els últims anys, i l’enginyeria, vista tradicionalment com un sector fred i poc transparent, ha de poder adaptar-se als nous temps.

A Landem creiem que una altra enginyeria és possible.

Una enginyeria que ofereix solucions globals 

Gestionem projectes constructius de forma integral sense necessitat de carregar amb estructures rígides o organigrames complexos i poc operatius i, sobretot, sense renunciar a criteris de qualitat.

Una enginyeria feta a mida

Respectem la singularitat de cada client i projecte i aportem solucions personalitzades, creatives i no prefabricades.

Una enginyeria més humana

La nostra comunicació amb el client és àgil, directa i propera, i els nostres tècnics es dediquen amb entusiasme i compromís als projectes, independentment de la seva grandària i volum.

Des de Landem, ajudem a organismes públics i privats a obtenir resultats millors i més ràpids en la gestió integral dels seus projectes constructius i d’enginyeria.

I és que Landem no és una enginyeria tradicional. Ens importen els projectes, no els pressupostos. Per això, basant-nos en una estructura d’empreses d’enginyeria i arquitectura en xarxa, creem equips sòlids, però flexibles, dimensionats segons l’ocasió.

El treball col·laboratiu forma part del nostre ADN i aquesta naturalesa camaleònica, juntament amb la nostra experiència en l’enginyeria, ens permeten adaptar-nos a qualsevol tipus d’obra i gestionar projectes interessants que realment ens enamoren, sigui quin sigui el seu origen i la seva dimensió. Et convido a fer una ullada a l’apartat “Projectes” per veure’n algun. A tots ens hi hem dedicat amb afecte i de tots n’estem orgullosos.

Projectes