Sobre Landem

El món empresarial i la societat en general han evolucionat moltíssim en els últims anys, i l’enginyeria, vista tradicionalment com un sector fred i poc transparent, ha de poder adaptar-se als nous temps.

A Landem, creiem que una altra enginyeria és possible.

Una enginyeria que ofereix solucions globals 

Gestionem projectes constructius de forma integral sense necessitat de carregar amb estructures rígides o organigrames complexos i poc operatius i, sobretot, sense renunciar a criteris de qualitat.

Una enginyeria feta a mida

Respectem la singularitat de cada client i projecte, i aportem solucions personalitzades, creatives i no prefabricades.

Una enginyeria més humana

La nostra comunicació amb el client és àgil, directa i propera, i els nostres tècnics es dediquen amb entusiasme i compromís als projectes, independentment de la seva grandària i volum.

Sóc l’Álex Andrés, enginyer de camins, i fa més de 16 anys que em dedico a gestionar projectes constructius, ja sigui com a director d’obra, projectista, cap d’obra o Project manager per a la iniciativa privada.

En els meus primers anys de trajectòria professional, vaig treballar en dues de les grans constructores d’Espanya, FCC i Dragados, així com a la multinacional de l’enginyeria SGS. Des d’aquestes plataformes, vaig tenir l’oportunitat de participar en grans obres, com la construcció de la L9 del Metro de Barcelona, ​​i d’endinsar-me en la gestió municipal.

Això em va donar una visió molt global del negoci i em va ajudar a entendre el seu funcionament… però també em va obrir els ulls a les seves disfuncionalitats. Així, vaig decidir establir-me com a freelance amb una idea molt clara: crear estructures d’empreses en xarxa per oferir una gestió de projectes integral de qualitat, però alhora més amable, eficaç, àgil i personalitzada, el que vaig poder posar en pràctica amb clients com Telefónica.

Aquesta primera experiència de treball col·laboratiu em va animar a iniciar el meu primer projecte empresarial, Viading (des d’on vaig oferir solucions basades en la gestió d’equips flexibles per a clients com BIMSA, Infraestructures de la Generalitat o Diputació de Barcelona), i culmina ara a Landem.

Des de Landem, ajudem a organismes públics i privats a obtenir millors i més ràpids resultats en la gestió integral dels seus projectes constructius i d’enginyeria.

I és que Landem no és una enginyeria tradicional. Ens importen els projectes, no els pressupostos. Per això, basant-nos en una estructura d’empreses d’enginyeria i arquitectura en xarxa, creem equips sòlids, però flexibles, dimensionats segons l’ocasió.

El treball col·laboratiu forma part del nostre ADN i aquesta naturalesa camaleònica, juntament amb la nostra experiència en l’enginyeria, ens permeten adaptar-nos a qualsevol tipus d’obra i gestionar projectes interessants que realment ens enamoren, sigui quin sigui el seu origen i la seva dimensió. Et convido a fer una ullada a l’apartat “Projectes” per veure’n algun. A tots ens hem dedicat amb afecte i de tots n’estem orgullosos.

Projectes